Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV
Prenumerera på "NYHETERNA"

Dagligen Vecka

Bil som kolliderade med svensk cyklist lokaliserats i Torremolinos

Efter att lokalpolisen i Torremolinos lokaliserat den bil som körde på en svensk cyklist i Benalmádena Costa i söndags fortsätter jakten på att fina föraren. Enligt uppgifter i Diario SUR tillhör bilen en hyrbilsfirma.

Som Svenska Magasinet berättade igår blev en svensk manlig 41-årig cyklist påkörd vid halvåttatiden på söndagen i jämnhöjd med stranden La Viborilla (bilden) i Benalmádena Costa. Efter olyckan lämnade bilföraren platsen.

En efterlysning på bilen, en blåmetallig Nissan Note, gick ut och på måndagen kunde bilen lokaliseras av lokalpolisen i Torremolinos. Vid kollisionen med cyklisten lossnade delar av stötfångaren samt ett dimljus. Just dessa delar saknades på bilen som lokaliserades under gårdagen.

Diario SUR skriver på tisdagen att hyrbilsfirman bekräftar att bilen har varit inblandad i olyckshändelsen med den 41-årige svenske cyklisten.

Fordonet tillhör en hyrbilsfirma och polisen har goda möjligheter att lokalisera föraren. Det är oklart om personen i nuläget befinner sig i provinsen. Vilken nationalitet denne har är inte klarlagt. Inte heller om det rör sig om en turist på besök.

Om det rör sig om en turist kan personen ha lämnat Spanien. Även spansk nationalpolis är inkopplad i ärendet.

Den 41-årige svensken vårdas på Clinico-sjukhuset i Málaga för blåmärken och skallskada. Skadorna uppges inte vara livshotande och hans tillstånd har förbättrats.

14.02.2017

Svensk cyklist påkörd – smitare söks av polis
 
Skicka till en vän Skicka till en vän Nästa nyhet
Vittsjö

a