Español English Dansk Norsk

Skicka till en vän

Tack för att du skickar detta tips till en vän. Var noggrann när du fyller i hans mailadress så informationen kommer till rätt person.Socialistiska borgmästare kräver järnväg till Nerja
PSOE har lagt fram ett förslag till kongressen om att det bör byggas en järnväg på östra Costa del Sol. Det är socialistiska borgmästare, fullmäktigeledamöter och aktiva i PSOE som vill att en järnvägsförbindelse med hög prestanda byggs i Axarquía-området och förbinder Málaga med Nerja. Miguel Ángel Heredia, som sitter i kongressen för PSOE i provinsen Málaga träffade nyligen socialistiska borgmästare och andra PSOE-representanter i Axarquía för att påminna om att det var 14 år sedan ett projekt lades fram om en järnvägsförbindelse på östra Costa del Sol. Men så kom den ekonomiska krisen och projektet lades i träda. När vi nu har tagit oss ur krisen är det hög tid för Utvecklingsdepartementet att ta tag i projektet igen, säger Miguel Ángel Heredia. Enligt den studie som tidigare publiceras över en järnvägsförbindelse mellan Málaga och Nerja skulle den bli 44 kilometer. Linjen skulle få nio stationer i El Palo, La Cala del Moral, Rincón de la Victoria, Torre de Benagalbón, Benajarafe, Torre del Mar, Caleta de Vélez, Los Llanos i Torrox och Nerja. När projektet lanserades för 14 år sedan låg kostnaden för järnvägslinjen på 688 miljoner euro. Enligt beräkningar skulle linjen få 11 miljoner resenärer om året. Restiden mellan Málaga och Nerja skulle bli 30 minuter. Med tanke på att invånarantalet har stigit, inte minst under högsäsong under sommaren, har behovet av en järnvägsförbindelse ökat menar Miguel Ángel Heredia.

Ditt namn:

Din @-mail adress: *

Mottagerens namn:

Mottagerens @-mail adress: *

Här kan du skriva en kommentar till din vän:


CAPTCHA Image Reload Image

Fyll i säkerhetskoden ovan i fältet nedan / Escriba en el casillero el código que aparace en la pantalla
* Obligatoriskt fält

Vittsjö
LÄS SENASTE SvM
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet


AKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast

© 2018 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 120 000 per månad, över 2 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255