Español English Dansk Norsk

INTEGRITETSPOLICY MELKERSON MEDIA

Se Svensk TV

(SVENSKA MAGASINET, SPANIEN MAGASINET)

Melkerson Media värnar om din personliga integritet och att du ska känna dig trygg när du lämnar personuppgifter till oss. Vi respekterar och skyddar därför dina personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning.

PERSONUPPGIFTSANSVARIG
Vi ansvarar för att dina personuppgifter behandlas i enlighet med gällande lagstiftning. Personuppgiftsansvarig är Melkerson and Nott S.L 

VARFÖR HAR VI DINA PERSONUPPGIFTER?
Vi samlar in och behandlar personuppgifter om dig när du prenumererar på vårt nyhetsbrev eller våra magasin. 
Vi använder dina personuppgifter för att hantera dina prenumerationer samt för att kunna kontakta dig med information från oss.  

VILKA PERSONUPPGIFTER HAR VI OM DIG?
Vi samlar in och behandlar endast följande personuppgifter om dig som prenumerant: 
• Namn
• Adress
• E-postadress
• Betalningsuppgifter 

HUR LÄNGE SPARAR VI DINA UPPGIFTER?
Vi sparar dina personuppgifter så länge som det finns behov för att fullgöra de ändamål som uppgifterna samlades in för. De sparas även under den tid som krävs enligt tillämplig lag, till exempel bokföringslagen. 
När en prenumeration på Nyhetsbrev avslutats kommer dina uppgifter att raderas automatiskt i samband med uppsägandet av prenumerationen.

VILKA HAR TILLGÅNG TILL DINA PERSONUPPGIFTER?
Vi hanterar vi dina personuppgifter enligt särskilda säkerhetsåtgärder för att skydda dem. Vi hanterar endast den information som behövs och endast de personer som behöver informationen kommer åt att behandla dem. 
Vi lämnar inte ut eller säljer dina uppgifter till tredje part. 

DINA RÄTTIGHETER
Du har rätt att kostnadsfritt, en gång per år, begära att få ta del av dina personuppgifter som behandlas av oss. En begäran om ett registerutdrag ska vara skriftligt undertecknad och skickas till: Melkerson and Nott S.L, Calle Quemada 8-10, 29640 Fuengirola, Spain.
I registerutdraget har du rätt att få information om vilka personuppgifter som behandlas, varifrån dessa har inhämtats, för vilka ändamål behandlingen sker och till vilka informationen lämnas ut. 
Om de personuppgifter som finns registrerade om dig är felaktiga eller ofullständiga har du rätt att begära att de rättas, raderas eller kompletteras. 
 
KONTAKTINFORMATION
Du är välkommen att kontakta oss på e-post eller tel +34 952 665 007 om du har frågor om vår integritetspolicy och behandlingen av dina personuppgifter.
Vittsjö
LÄS SENASTE SvM
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet


AKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast

© 2018 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 120 000 per månad, över 2 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255