Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Lediga arbeten!

Söker du jobb? Här lägger många upp lediga arbeten på Costa del Sol. Är du företagare som söker personal, här hittar man dig.

ALLA ANNONSER PUBLICERAS ÄVEN PÅ Svenska Magasinets "GULA SIDOR", SOM UTKOMMER DEN 15 I VARJE MÅNAD UTEFTER HELA COSTA DEL SOL!Fastighetsrådgivare sökes!
Ett av Sveriges största fastighetsmäklarfirmor är i startgroparna att etablerar sig på solkusten. Nu söker vi drivna medarbetare till vårt nya kontor i Fuengirola, främst fastighetsrådgivare/säljare som skall jobba mot den svenska marknaden. Låter det intressant och kan vara något för dig? Skicka ditt CV + personligt brev så återkommer vi snarast!
fuengirola@husmanhagberg.com


Mäklarassistent sökes Marbella
Vi växer deg! En av Sveriges och Spaniens ledande mäklarföretag söker nu två mäklarassistenter till våra kontor i Marbella, Nueva Andalucia och Estepona. Heltid. Goda kunskaper i svenska, engelska, spanska är ett plus men inte ett krav. God datavana krävs. Du ska som person vara flexibel, noggrann, social och glad. Maila Cv och personligt brev.
marbella@skandiamaklarna.se - Tel 671 613 444


SÖKER DU NÅGOT NYTT?
Skulle du vilja förändra ditt liv? Jag erbjuder en möjlighet för dig som vill hjälpa andra och dig själv till framgång. Endast 10 platser kvar denna månad. Kontakta mig så skickar jag dig mer information.
magnusekstrom7@gmail.com


VI SÖKER DUKTIGA MÖTESBOKARE!
VI SÖKER DUKTIGA MÖTESBOKARE!
Trevlig och övertygande på telefon? Vi söker svensktalande mötesbokare, gärna seniorer (ingen försäljning!). Arbetet kan enkelt utföras hemifrån. Det enda som behövs är en telefon/ Skype och internet. Bra provisionslön och flexibla arbetstider. Sänd intresseanmälan direkt!
mail@addcorp.net


< HÄR SÄTTER DU IN DIN EGEN RADANNONS >

eller tittar på andra annonser nedan:

#Prylmarknaden! (9)
#Diverse! (2)
Önskas köpa! (3)
Fastigheter till salu! (2)
Bostäder uthyres! (13)
Önskas hyra! (8)
HANTVERKARE & SERVICE (2)
Lediga arbeten! (4)
#Arbetssökande (2)
#Fordonsmarknad (3)
Vittsjö