Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Önskas hyra!

DIN ANNONS PUBLICERAS, I MÅN AV PLATS, ÄVEN PÅ Svenska Magasinets "GULA SIDOR", SOM UTKOMMER DEN 15 I VARJE MÅNAD UTEFTER HELA COSTA DEL SOL!

 


Långtidshyra Fuengirola
Två skötsamma pensionärer med släkt i Malaga önskar hyra lägenhet i Fuengirola, gärna Los Boliches 15 september 2018 till 15 april 2019.Två rum och kök med stor balkong och wifi.
Christer mail bil1306@hotmail.com


Semesterboende i juli
Önskar semesterboende i Marbella trakten i juli för barnfamilj (3 barn). Önskvärt vore Lägenhet/Townhouse med pool i närheten. Västra Marbella och västerut till Nueva Andalucia. Är priset hyggligt kan det hyras upp till 3 veckor. Hör gärna av er med alternativ.
Patrick på 911mojo@gmail.com


Hus Fuengirola
Familj med två barn som läser på gymnasiet önskar hyra ett hus i Fuengirola med omgivning from 1 sep - 31 december 2018. Vi är vana husägare så vi tar gärna hand om trädgård och eventuellt underhåll på huset. Vi är ordningsamma samt rök- och djurfria.
wisenius@gmail.com +46700010287


Hyra boende 1/8-31/1
Hej! Vi är ett skötsamt par i 35 års åldern med en hund (allergi, fäller ej) som önskar hyra en liten 2.a runt Malaga området (Fuengirola, Torremolinos, Marbella). Vi önskar hyra 1/8-18 till 31/1-19. Vi söker ett boende runt 400-600€/mån. Mvh Daniel & Hanna-Li
d.larsson82@gmail.com


boende för 2 vuxna
Hej vi är sugna på prova på enkelt men modernt boende dock ej krav på direkt strandnära..även om närhet är ett plus! odlingar får finnas i region då intresse finns för arbete...allt av intresse 60+ are med nyfikenhet på resten
gunilla_paulsson@live.se


Lägenhet oktober Fuengirola
Har du en trevlig lägenhet?Två skötsamma äldre personer önskar hyra en lägenhet med två sovrum och solig rymlig balkong med havsutsikt ( syd/sydvästläge) nära Fuengirola hamn . ( ej "Torre" husen).Möjlighet att köpa slutstädning . Oktober alternativt mitten av oktober till mitten av november. Wifi önskvärt.
Marjo&Leffe: marjo.kanto@gmail.com


Hyra boende 31/7-14/8
Vi är två familjer som ska semestra i Nerja i sommar och önskar hyra boende med pool och plats för 4 vuxna och 4 barn (8, 10, 12, 13 år). Vi är matlagningsintresserade och önskar ett ordentligt kök. Vi är mycket skötsamma 😃
Familjen Lifbom i Boden


Önskar Hyra
Hej, vi är ett par utan barn och är 33,40 år gamla. Önskar hyra en lägenhet i Fuengirola, Benalmadena, Torremolinos eller Marabaella. Är rök och djurfri. Vi vill hyra långsiktigt och gärna från mars eller april. Kan betala runt 500€ om allt ingår.
erica.abrahamsson@hotmail.com


< HÄR SÄTTER DU IN DIN EGEN RADANNONS >

eller tittar på andra annonser nedan:

#Prylmarknaden! (9)
#Diverse! (2)
Önskas köpa! (3)
Fastigheter till salu! (2)
Bostäder uthyres! (13)
Önskas hyra! (8)
HANTVERKARE & SERVICE (2)
Lediga arbeten! (4)
#Arbetssökande (2)
#Fordonsmarknad (3)


Vittsjö