Homester.es är en ny bostadsportal där du kan söka bland över 20.000 bostäder till salu. Här slipper ni dubbletter och gamla annonser som annars är vanligt för bostadsportaler i Spanien. Homester identifierade att det fanns ett behov av att kunna se hela mäklarkårens utbud av bostäder på Costa del Sol. Vi svenskar är vana med att man går in på hemnet för att söka efter en bostad som är till försäljning i Sverige, men för Spanien har det inte funnits något självklart alternativ fram tills nu.

På Homester.es så hittar du majoriteten av alla mäklares bostäder, så du lätt kan få en överblick gällande vad som finns på marknaden och lätt hitta den bostaden som passar just dig.

I och med lanseringen av homesters nya bostadsportal så ökar dina chanser att hitta din drömbostad under solen, och du minimerar risken att du betalar för mycket då du lätt hittar den bäst prissatta bostaden i just det området som intresserar dig.

Homester har även identifierat vad som är viktigt för dig som bostadsköpare och gjort det extra enkelt att hitta bostäder som t.ex. har kvällssol och havsutsikt.

Annons

En annan uppskattad funktion är att bostäderna sorteras så att det som är nyast kommer först. Du kan enkelt gå in och genomföra din sökning med jämna intervaller och se vad som är

nyutkommet på marknaden.

Är du intresserad av en bostad på Costa del Sol eller nyfiken på prisläget i området där du redan har en bostad? Då rekommenderar vi dig att besöka homester.es idag!