Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Kära Läsare

Sommartider... Här i Spanien kan det kännas lite märkligt att tala om sommartider, vi har ju sommar året om egentligen. En varmare sommar på sommaren och en svalare på vintern!


Nåja, nu tänkte vi i alla fall ta lite ledigt här på Svenska Magasinet, så att det här numret är ett dubbelnummer, varpå vi kommer tillbaka om en månad fräscha och utvilade  för att ta itu med första höstnumret som kommer den 15 september.
Det här sommarnumret är lite annorlunda med fler utflyktsreportage och ett helt mittuppslag med Sommarkul att göra för den tillfällige besökaren. Bara riv ut mitten så har du hur många idéer på aktiviteter som helst.

* * *
Det har varit ett händelserikt år, med en ekonomisk kris i världen vi inte sett maken till tidigare, och mycket har gått i stå. Självklart har det drabbat även oss – många annonsörer är mer återhållsamma, och drar ner på sin marknadsföring. Förståeligt rent likviditetsmässigt sett, men balanskonsten är att hålla kvar sin marknadsandel och statusen på sitt varumärke. Att hålla ut, komma med nya idéer och få ut mer av sina investeringar.

Vi har gjort det med den orange vinjetten ”På stan” här i tidningen. När du annonserar hos oss kan du få en artikel om ditt företag på våra ”På Stan”-sidor. Och det utan extra kostnad. Med ”På Stan” vill vi hjälpa dig att få ut ett mervärde på din marknadsföring till gagn för dig, för oss och för våra läsare. Samtidigt är vi noga med att öronmärka de sidorna, det handlar om att vara tydlig mot läsarna, för vi är inget ”reklamblad” i den meningen.

I höst kommer vi själva att göra en hel del ”mervärdes”-satsningar, och många av våra trogna läsare kommer att bli överraskade, positivt överraskade. Det gäller tidningens form och innehåll såväl som andra mediasatsningar. Både på tidningssidan och sjukvårdsbroschyr tillsammans med AHN och ny upplaga av vår GolfGuide.

Så vi ses igen den 15 september – och då...

Tills dess - ha en underbart skön sommar!
Önskar Christer Melkerson

Hittar du inte det du söker kan du prova här: 

Google
 

Vittsjö