Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Lever du i den nya världen?

Föreställ dig att leva i en värld där du är i fokus hela tiden, och vad du än ber om serveras det på ett silverfat. Tänk dig en värld där din åsikt respekteras och värdesätts högt av både leverantörer och dina medmänniskor. Tänk dig en värld där du slipper lägga tid på att söka upp information om tjänster och produkter som du behöver för att sedan inse att den visar sig vara felaktig eller vilseledande.


En sådan värld behöver inte längre vara ett önskemål då detta är vad företaget Gloocall lovar sina användare i Spanien. Dessutom helt utan kostnad om du är privatperson.

Kort om Gloocall
Företaget grundades i början av 2014 med en affärsidé som innebar att hitta en lösning där man enkelt kan filtrera bort oseriösa leverantörer av tjänster och produkter samt skapa en intelligent matchningsfunktion som automatiskt kan koppla ihop rätt företag med kunder som söker en viss tjänst eller produkt. Resultatet efter gjorda marknadsanalyser är ett exklusivt affärsnätverk där alla företag som presenteras har genomgått och klarat en gedigen ackrediteringsprocess samt en innovativ matchningsalgoritm som kopplar förfrågningar mellan himmel och jord till dessa företag som kan offerera sina tjänster och produkter direkt till en potentiell kund.

Gloocall sätter kunden i fokus och låter upp till fem företag offerera till varje förfrågan och därefter är det upp till kunden att välja den leverantör som erbjudit den bästa offerten.

Om du bor i Spanien har du möjlighet att använda Gloocalls tjänst helt gratis och spara både tid och pengar genom att skicka en snabb förfrågan på den tjänst eller produkt du söker och därefter låta ackrediterade leverantörer kontakta dig enligt ditt önskemål (e-post eller telefon) och erbjuda dig bästa kvalitet och pris.

Gratis medlemskap hittar du på http://Gloocall.com