Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Nordisk kvalitetsinredning med direktleverens

Under sommaren har Vintage Point Marbella fått välkomna tillägg i sitt utbud. Tack vare fina avtal med flera nordiska företag kan man med kort varsel, från ett par timmar till några dagar, leverera snygga utemöbler, kristall och lyxiga sängar. Allt till mycket konkurrenskraftiga priser.


Text: Dominique H Lindberg

"Den blygsamma prissättningen grundar sig på att vi har låga omkostnader och rörligt varulager", säger Therese, som sköter försäljning och logistik.
"Produkterna visas främst på facebook och andra sociala medier. Vi hämtar löpande nya möbler i samband med våra Sverige resor, säljer direkt ifrån lager och levererar med egen bil. Detta innebär att utbudet på utemöbler och dekoration varierar​ ​men samtidigt att kunden kan bli ganska ensam om sin produkt."
"Våra fina kontinental sängar kommer ifrån anrika Scapa Inter AB i Alvesta​ ​som tillverkat kvalitetssängar sedan 1959. Vi är jätteglada över det breda utbudet och det lyxiga utförandet hos Scapas sängar och har redan många skönt sovande kunder. Vi har ett ganska stort lager i Spanien så leverensen är snabb och 
smidig​.​"

Som en liten krona på verket kan Vintage Point också leverera kristall ifrån Orrefors och Kosta Boda. Hela sortimentet finns tillgängligt med ca en veckas lever​a​nstid.
"Ifrån våra år med ​p​lan​t​skola och inredningsbutik i Sverige har vi självklart många fina kontakter kvar. Vi jobbar därför nu på att knyta ihop våra verksamheter med en trevlig butik ​o​ lager där både våra möbler och mina växter kan samsas", fortsätter Therese.

"Maken kör ju ett par gånger i månaden till Sverige med flyttlass och varutransporter, så det funkar fint att fylla på med fina saker på samma gång"

Om du är sugen på att veta mer om utbudet eller behöver flytta prylar och fordon upp/ner från Sverige, är du välkommen att höra av dig. Det finns två facebook sidor, Vintage Point Marbella, och Bygarden, där verksamheten uppdateras.

Varmt Välkomna!​ ​
​K​ontakt:
Therese@dbk.se
0034 652295226 

Hittar du inte det du söker kan du prova här: 

Google
 

Vittsjö