Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Kära Läsare

Det spanska kungahuset har gjort om sin officiella webbplats, som påstås vara ett försök att skapa en modern och positiv bild av kungahuset efter flera påstådda skandaler under året.


Av Katarina Lindevall

Omslaget för den här månaden är som ni sett den spanska Prinsessan Letizia med döttrar som är otroligt populär i spanska media.

Det är inte bara kungahusets webbplats som det händer saker med utan även vår egen. www.svenskamagasinet.nu fortsätter att växa till både vår egen och våra annonsörers glädje. Vi slog rekord med över 3700 unika besökare på en dag i augusti månad, vilket är den högsta siffran någonsin sedan vi startade vår webbplats. All korrekt officiell statistik gör vår hemsida till den största hemsidan om Spanien på svenska.

Den här månaden bjuder vi på en annorlunda vandring som vår nya skribent Anne Lis Toft har skrivit. Hon har vandrat i bergen runt Marbella och letat skatter med hjälp av spelet Geocach. För er som inte vet vad detta är, men vill ha en utmaning medan ni upptäcker nya platser, kommer hennes reportage som ni finner på sida 24 att inspirera.

Golfsäsongen är här och vi välkomnar vår nya golfskribent Ove Ståhl som i detta nummer skrivit om sina upplevelser på Los Arqueros golf.

På sida 28 får vi följa med Annika Jonsson, som är vår inredningsskribent, på ett besök hos Gunilla och Sven Källström som delar både sitt hem och sin historia om hur de hamnade här på kusten.

Redaktionen har varit ute och seglat och njutit av kusten från havet. Det var en blåsig dag med chefen vid rodret, en härlig dag med blandade känslor av spänning och sjösjuka. Ni kan läsa mer om segelmöjligheter på sida 18.

Som vanligt är det ett fullspäckat nummer. Kom gärna med tips eller idéer om vad ni vill läsa om.

Sist men inte minst hälsar vi alla återvändande flyttfåglar tillbaka efter, en som vi hört, regnig sommar i Sverige.

Glad höst!

Hittar du inte det du söker kan du prova här: 

Google
 Vittsjö