Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Erika Kuck Realestate

Jag flyttade till Costa del Sol för 11 års sedan och trivs väldigt bra. 300 soldagar om året och en härlig livsstil. Ingen annanstans har jag sett ett sådant rikt utbud av restauranger vare sig det gäller en kväll ute i Puerto Banus eller en typisk spansk lunch på någon av de många strandrestaurangerna längs Solkustens fina stränder.


Jag har arbetat 27 år i hotellbranschen varav 10 år som manager på olika hotell. Vid 32 års ålder var jag den yngsta och den första kvinnliga managern hos Holiday Inn. Det var en tuff bransch för en ung kvinna och tillslut fick jag nog av livet på hotellen där det var svårt att ha något privatliv.

Jag flyttade till Spanien och arbetade först på El Paraiso Hotell där jag tog hand om golfspelande gäster.

Min dröm var alltid att bli egen företagare och jag öppnade en liten mäklarfirma och specialiserade mig på uthyrning. Gradvis har rörelsen växt och jag åtar mig nu också försäljningsuppdrag. Genom åren har jag fått många kontakter och mina kunder kan anlita mig med förtroende. Det är svåra tider i mäklarbranschen och det är de bästa lägena som säljs; Puerto Banus, Nueva Andalucia, Sierra Blanca och öster om Marbella, Los Monteros och Bahia de Marbella. Mina favoriter bland fastighetsägare är tyskar för de har ofta hög kvalité på sina hus. De bästa köparna är skandinaver för de förstår och vill ha boende i bra områden med fin havsutsikt.

Det är definitivt rätt tid att köpa nu eftersom priserna gått ner 30 % jämfört med för 2 år sedan. Bästa sättet är att lägga ett bud vilket jag kan förhandla med säljare på engelska, tyska eller spanska, och förhoppningsvis komma till ett avslut där alla är nöjda. Kontakta mig med förtroende på telefon 677 51 50 77 eller info@erikakuckrealestate.com. Hälsningar Erika.


Vittsjö